info@vidaverda.com / (+34) 615 834 255

 

Condiciones de compra

Enviaments
La forma de pagament és a través de transferència bancària.
Quan el client fa una comanda un dels encarregats de Vida Verda comprovarà si realment hi ha en aquest moment el material que s'ha demanat.
Si no hi ha el material disponible es contactarà amb el client i s'avisarà de la data de disponabilitat.
Al fer la comanda rebran un email amb el número de compte bancari a on han d'ingressar l'import de la compra, posant el nom i els cognoms per identificar correctament la comanda. De les despeses de la transferència se'n farà càrrec el client.
Quan s'hagi comprovat la transferència s'embalarà i s'enviarà la comanda.

Els enviaments de mercaderies es faran a ports debuts, per més informació sobre l'import trucar a 615 834 255.
Els enviaments de mercaderies es faran habitualment a través de Correus seguint les seves tarifes habituals.
La data d'entrega variarà entre cinc i deu dies per Espanya, depen de la zona geogràfica on s'hagi d'enviar i de la gestió per part de correus.

Devolucions
Període de reflexió. Si per algun motiu, durant els set dies posteriors a rebre la comanda, es vol retornar, s'abonarà l'import de la factura (no inclou despeses d'enviament).

Per acceptar una devolució el producte ha d'estar en perfectes condicions, amb l'embalatge original i amb tot el contingut.
Si reps un producte deteriorat o algun producte que no has solicitat, contacta amb nosaltres i t'ho descomptarerm en la propera comanda o et retornarem l'import.

Procedimient per les devolucions.
Abans de res, ens ho ha de notificar, enviant un correu a info@vidaverda.com; on indiqui el nom i cognoms, data de compra i el motiu de la devolució.
Si ho desitja, també pot fer-ho trucant per telèfon 615 834 255, li direm què fer per tramitar la devolució.